Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Workshops & guidelines

Supportér dit personale ude på salgsgulvet

styling

Har du brug for et stærkere koncept eller fremhævelse af brand-DNA’en?

Mangler dit personalet i butikkerne know-how i visual merchandising?

Ønsker du, at dit personale på sigt kan stå for merchandising selv?

Savner du guidelines i merchandising tilpasset dit produkt og koncept?

Både workshops og guidelines er gode værktøjer til at supportere dit personale ude på salgsgulvet og forbedre deres kompetencer inden for visual merchandising, så du får et stærkt brand-koncept overfor dine kunder. Alt er tilpasset og skræddersyet efter dit ønske om, hvad du vil have, der skal fokus på.

Workshops

Uddan dit personale i VM

Igennem mit arbejde som Visual Merchandiser har jeg afholdt mange workshops både nationalt og internationalt. Her har personalet fået både teori om merchandising og hands-on erfaring. Du kommer med dit ønske til, hvad personalet skal læres op i, og jeg tilrettelægger en workshop herudfra. Hver workshop er planlagt efter lige præcis dit firmas behov.

Hvordan griber vi workshops an?

Workshoppen tager typisk plads i en af dine forretninger, hvor jeg gennemgår teorien bag det, du ønsker, personalet skal læres op i – jeg har inden da forberedt et skræddersyet oplæg ud fra den information, du har givet mig. Derefter bliver de deltagende delt op i grupper, hvorefter de selv laver et oplæg.

Imens de arbejder hver for sig, går jeg rundt og giver løbende feedback på deres oplæg og coacher dem i, hvordan de kan forbedre oplæggene, så resultatet ender med en skarp butik med et stærkt brand-koncept lavet af dit personale.

Kontakt mig for pris på din investering.

Guidelines

Visual merchandising for dit brand

Jeg laver en opsætning med varer ud fra dine ønsker i en af dine forretninger, og laver derefter guidelines i PowerPoint og Photoshop med billeder og tekst, som bliver sendt til personalet, så det bliver let for dem at kopiere oplægget ude i butikken.

Uanset om du ønsker generelle guidelines for visual merchandising for dit brand, eller om du ønsker jævnlige guidelines for hver gang, du får nye produkter – jeg kan hjælpe dig med det hele. Guidelinesene bliver tilsendt til dig i PDF form, og du kan derefter nemt videresende guidelinesene til dit personale, der skal have det.

Kontakt mig for pris på din investering.