Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Visual merchandising

Visual merchandising af din butik

Har du et stort event, som du gerne vil have visuel support på fra start til slut?

Mangler du en erfaren VM'er, der kan komme ud i dine butikker og lave om på fast basis?

Har du brug for hjælp til idéer og visuel opbygning ved butiksåbninger/renoveringer?

Mangler du inspiration til kampagneplanlægning og kollektionslanceringer?

Jeg laver visual merchandising af din butik til events, lanceringer eller kampagner. Med over 15 års erfaring med at arbejde for både eksklusive og kommercielle firmaer, har jeg har en bred erfaring i, hvad der fungerer for både high-end, mid-segment og highstreet firmaer.

Igennem dialog om de fokuspunkter du ønsker at få forbedret, finder jeg den bedste løsning til dig. Om det er igennem workshops, guidelines eller jævnlige besøg i butikkerne finder vi ud af sammen, og jeg lægger en plan for virkeliggørelsen af dine behov.

Lykke, Store Manager

“Når Anne kommer forbi min butik er det altid en fornøjelse. Butikken bliver mere sammenhængende og super inspirerende med masser af helt skarpe detaljer, der gør oplæggene interessante. Anne ser løsninger, man ikke selv havde set. Jeg ender altid med en flot butik, når Anne har været forbi, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.”

Marianne, Creative Director

“Anne præsenterer altid en fin butik, og hun er meget løsningsorienteret. Hun forstår et VM brief til udarbejdelse af oplæg ved nye kollektionslanceringer perfekt fra et kreativt synspunkt, og kan tage det videre og løse det både praktisk og visuelt ude i butikkerne. Jeg har kun gode ting at sige  om de ting, vi har lavet sammen.”