Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Marianne

Visual merchandising

Anne er meget løsningsorienteret, forstår et brief perfekt fra et kreativt synpunkt, og hun kan tage det videre og løse det både praktisk og visuelt. Jeg ser Anne som en positiv, udadvendt og meget venlig person, og har kun godt at sige om de ting, hun har lavet for os.

– Marianne, kreativ direktør hos DAY Birger ét Mikkelsen

Nete

Garderobetjek & personlig styling

”Jeg ville gerne blive bedre til at bruge tøj, sko og smykker, jeg allerede havde købt, og jeg synes ikke, det er voldsomt sjovt at shoppe, men jeg bliver alligevel glad, når der er styr på garderoben, så jeg inviterede Anne til et besøg i mit klædeskab og på en efterfølgende shoppetur.

Det gør jeg to gange om året. Anne hjælper mig til at finde min personlige stil, og hun er god til at udfordre mig til også at prøve nye retninger. Og så klæder hun mig på med respekt for mit budget. Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu. Jeg giver hermed Anne mine varmeste anbefalinger.”

– Nete, Operasanger & CEO Ministry of Music

Maria

Boligindretning

Hermed de varmeste anbefalinger af Anne på baggrund af en elegant og let løsning af en interiørproblemstilling. Min kæreste og jeg er flyttet i ny lejlighed, hvor køkkenbordet var en slidt, mørkebrun træbordplade, som sugede al vand til sig. Vi overvejede en ny bordplade, men det var en dyr løsning.

Anne forslog Conteco og var med til styling, produktvalg, og udførsel af opgaven, som blev helt utrolig vellykket. I dag er vi fantastisk tilfredse med køkkenbordpladen ift. udseende og funktion takket være Anne.”

– Maria, Ph.D. & læge

Christina

Personlig styling

”Jeg havde i lang tid følt, jeg gik rundt i det samme tøj og købte altid noget, der mindede om det, jeg havde i forvejen. Derfor fik jeg Anne på banen, og vi tog sammen ud at shoppe. Hun fik et budget, og jeg fortalte, hvilke butikker jeg kunne lide, og hvilke stykker tøj jeg havde brug for.

Uden besvær styrede Anne mig i den rigtige retning, og hun gav sig god tid til at lytte og forstå mine behov. Hun fik mig til at prøve tøj, der var uden for min comfort zone, men som åbnede mine øjne op for nye muligheder. Jeg fik styr på, hvilke snit der klæder mig og hvorfor, hvilket har gjort det lettere fremadrettet at vælge tøj.

Efter min shoppetur endte jeg bl.a. med at købe en buksedragt, jeg aldrig ville have kigget på førhen – men det er den, jeg har fået allerflest positive kommentarer på af min omgangskreds!”

– Christina, selvstændig fotograf og webdesigner

Nicol

Personlig styling

”Jeg har haft Anne med ude til bryllupsshopping, hvor hun har støttet mig hele vejen igennem med at finde den rigtige kjole og ikke misse vigtige detaljer. Anne har været god til at få mig til at være tilpas og finde min stil ved at hjælpe mig med at sætte ord på, hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide.

Jeg vil helt klart anbefale Anne, hvis man ikke er bleg for at have en stylist, som finder stilen, der passer til ens personlighed fremfor det, der er på mode nu og her.”

– Nicol, License advisory manager