Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Garderobetjek

Få styr på tøjet i garderoben

Vil du gerne have optimeret din garderobe, men ved du ikke helt hvordan?

Har du tit tøjkrise, selvom dit skab allerede bugner med tøj?

Mangler du inspiration til, hvordan du skal sammensætte det tøj, du har?

Vil du have tips til at få dit yndlingstøj til at holde sig pænt længere?

Sådan griber vi det an

Jeg kommer ud til dig i dit hjem, kigger dit tøj igennem sammen med dig, og hjælper med hvilke styles du mangler i skabet, og hvordan du kan bruge dit nuværende tøj på tværs af styles, så dit tøj får nyt liv. Derudover kommer jeg med tips til, hvordan dit tøj kan forlænge sin levetid, så du kan bruge dine favoritter længere tid, hvordan de opbevares bedst og tips til optimering af pladsen i dit skab. Du kan evt. vælge at kombinere garderobetjekket med en styling, hvor vi får tilføjet nogle af de styles, som vi nu har fundet ud af, du mangler i skabet.

Pris for din investering: 2.250 kr.

Psst… Hvis du kombinerer et garderobetjek med personlig styling, sparer du 10% på den samlede udgift.

Tove, Projektleder

“En hyggelig og effektiv eftermiddag sammen med Anne har hjulpet mig til at få ryddet op i skabet, og jeg har fået inspiration til andre sammensætninger af det tøj, jeg har, så der er ikke længere risiko for, jeg slæber fejlkøb med hjem. Jeg kan anbefale Anne for hendes professionelle tilgang til opgaven. En kanonfed oplevelse!”

Nete, Operasanger & CEO Ministry of Music

“Jeg inviterer Anne til et besøg i mit klædeskab og efterfølgende shoppetur 2 gange om året. Hun hjælper mig med at finde min personlige stil, samtidig med vi gennemgår klædeskabet, og klæder mig derefter på med respekt for mit budget på vores shoppetur. Jeg giver Anne mine varmeste anbefalinger.”