Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Boligindretning

Løft dit hjem et niveau op

Kan du ikke finde dig til rette i dit hjem? Eller fungerer rummene ikke optimalt?

Mangler du inspiration til, hvordan du får mere opbevaringsplads?

Vil du gerne bo mere enkelt og minimalistisk – med kun de helt rigtige ting for dig?

Så kommer jeg gerne forbi og hjælper dig. Boligindretning har altid interesseret mig, og jeg har gennemrenoveret min egen lejlighed fra top til bund. Jeg har derudover også hjulpet mange andre kunder med at gøre deres hjem mere personligt og mere ”dem” eller givet sparring på små projekter, som de har haft udfordringer med.

Sådan griber vi det an

Kontakt mig med dine udfordringer, og vi kan sammen få løst dem. Jeg kommer ud til dig i dit hjem og kommer med idéer til, hvad du kan gøre. Disse tiltag og idéer sender jeg efterfølgende til dig på mail, så du har et overblik over, hvad vi talte om, og har en god handlingsplan at gå videre med. Jeg hjælper dig gerne yderligere med udførelse efter aftale.

Pris for din investering: 1.600 kr.

Christina, Store Manager

“Anne har været hjemme hos os for at hjælpe. Vores nips, billeder og arvestykker har været en udfordring at sætte rigtigt sammen på vores String reol i stuen. Anne har på fineste vis fået sammensat de pæneste stilleben. Nu er væggen ikke længere stuens ømme punkt, men en fryd for øjet hvor vi kan glæde os over vores ting.”

Maria, Ph.D & læge

Køkkenbordet var en slidt, mørkebrun træbordplade, som sugede al vand til sig. Vi overvejede en ny bordplade, men det var en dyr løsning. Anne foreslog Conteco, og var med til styling, produktvalg og udførsel af opgaven, som blev helt utrolig vellykket. I dag er vi fantastisk tilfredse med køkkenbordpladen takket være Anne.